Νέα

Ότι "κυκλοφορεί" το μαθαίνετε πρώτοι! 

Η   Άγγελος After Sales φροντίζει να είστε πάντα ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν ..με ένα click!

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 1 : Νέο όχημα με μηδενικές εκπομπές CO2

Η πρόκληση Νέο Όχημα με Μηδενικό CO2 είναι να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 των οχημάτων μας κατά 90 τοις εκατό ως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν το 2010.

Για να το επιτύχουμε αυτό, θα κάνουμε τα μοντέλα συμβατικού καυσίμου πιο ενεργειακά αποδοτικά, και θα προάγουμε την ανάπτυξη οχημάτων νέας γενιάς με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, επαναφορτιζόμενων υβριδικών, ηλεκτρικών και οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καθαρότερα, εναλλακτικά καύσιμα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο όταν διαδίδονται στο κοινό σε μεγάλο πλήθος, έτσι εργαζόμαστε ώστε να τα καταστήσουμε ευρέως διαθέσιμα και να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη της υποδομής - σταθμούς πλήρωσης και επαναφόρτισης για παράδειγμα - που απαιτείται για την υποστήριξη της χρήσης τους.

Πρόκληση 2 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής

Με την πρόκλησή μας Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής θέλουμε να κάνουμε περισσότερα από το να εξαλείψουμε απλώς τις εκπομπές C02 που παράγεται κατά την κατασκευή των οχημάτων και όταν τα οδηγούν οι πελάτες μας.

Θέλουμε να εξαλείψουμε τις εκπομπές άνθρακα από την κατασκευή των υλικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, από τις δραστηριότητες διακίνησής μας και από τις μεθόδους απόρριψης και ανακύκλωσης όταν τα οχήματά μας φτάνουν στο τέλος της ζωής τους.

Για να το επιτύχουμε αυτό θα εργαστούμε πάνω σε περιβαλλοντικά φιλικότερα σχέδια που χρησιμοποιούν πρώτες ύλες με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα, και λιγότερα εξαρτήματα. Θα κάνουμε καλύτερη χρήση των βιοσυστατικών από ανανεώσιμες πηγές και θα καταστήσουμε ευκολότερη την αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των οχημάτων μας.

Πρόκληση 3 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων

Τα αυτοκίνητα δεν δημιουργούν εκπομπές CO2 μόνο όταν οδηγούνται, αλλά και κατά την κατασκευή τους στα εργοστάσια.

Για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, έχουμε δημιουργήσει μια στρατηγική για να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές CO2 στα εργοστάσια παραγωγής μας, εστιάζοντας στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και μεταπηδώντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Θα επανεξετάσουμε τις παραγωγικές μας διεργασίες ώστε να τις κάνουμε βραχύτερες, με αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας CO2. Θα κάνουμε τις εγκαταστάσεις μας πιο ενεργειακά αποδοτικές και θα υιοθετήσουμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι ο ήλιος και ο άνεμος, και ενέργεια χαμηλή σε άνθρακα, όπως είναι το υδρογόνο.

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 4 :  Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού

Οι ανάγκες του κόσμου μας σε νερό αυξάνονται ραγδαία, έτσι είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την ύπαρξή του περιορίζοντας την ποσότητα που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή των προϊόντων μας, και ανακυκλώνοντας όσο περισσότερο μπορούμε.

Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε το νερό της βροχής στα εργοστάσια παραγωγής μας ώστε να περιορίσουμε την ποσότητα που τα εργοστάσιά μας αντλούν από το έδαφος ή το δημόσιο δίκτυο. Έχουμε επίσης αναπτύξει μεθόδους καθαρισμού ώστε το νερό που χρησιμοποιούμε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, ή να επιστρέφει με ασφάλεια στο τοπικό δίκτυο παροχής.

Καθώς το υδάτινο περιβάλλον διαφέρει παρασάγγας στις περιοχές του κόσμου που δραστηριοποιούμαστε, θα φροντίσουμε να παίρνουμε μέτρα κατάλληλα για τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες.

Πρόκληση 5 :  Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση

Οι αυξανόμενοι πληθυσμοί, η οικονομική ανάπτυξη και η επιθυμία για πιο άνετους τρόπους ζωής, όλα ασκούν αυξανόμενη πίεση στους φυσικούς πόρους και δημιουργούν περισσότερα απορρίμματα.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση μιας ιδανικής κοινωνίας ανακύκλωσης πόρων, εργαζόμενοι σε τέσσερις θεμελιώδεις τομείς: χρησιμοποιώντας περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, σχεδιάζοντας και χρησιμοποιώντας εξαρτήματα μακράς διαρκείας, αναπτύσσοντας πιο αποδοτικές και ενδελεχείς τεχνολογίες ανακύκλωσης, και χρησιμοποιώντας περισσότερα από τα υλικά που ανακτώνται όταν ένα όχημα απορρίπτεται ώστε να κατασκευάσουμε νέα.

Διαθέτουμε περισσότερα από 40 έτη πείρας σε ιδέες και καινοτομίες στον τομέα αυτό και δεσμευόμαστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον

Πρόκληση 6 :  Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση

Για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την συνύπαρξή μας με τη φύση, πρέπει να διαφυλάξουμε τα δάση μας και τα υπόλοιπα πλούσια οικοσυστήματα.

Εκτελούμε έργα - μικρά και μεγάλα - σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής μας, για την υποστήριξη του στόχου μας για τον "εμπλουτισμό των ζωών και των κοινοτήτων," διοργανώνοντας αναδασώσεις και φυτεύσεις δένδρων, πράσινα αστικά περιβάλλοντα και άλλες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τόσο στα εργοστάσιά μας όσο και εκτός.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκομίσαμε ώστε να παίξουμε ενεργό ρόλο στην βελτίωση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την δημιουργία επίγνωσης, ώστε να βοηθήσουμε να δομηθεί μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.

HSD - 8 million

Ευχαριστούμε Hybrid! - Οι πωλήσεις των Toyota Hybrid ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια παγκοσμίως

Δεκαοκτώ χρόνια έχουν περάσει από το λανσάρισμα του πρώτου Hybrid της Toyota, το Prius, και οι πωλήσεις εξακολουθούν να είναι στην κορυφή. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε πώς οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια παγκοσμίως!

Είμαστε ηγέτες στις πωλήσεις Hybrid και στην παραγωγή τους στην Ευρώπη, όπου τα Toyota Hybrid αποτελούν το 50% όλων των εναλλακτικών οχημάτων που πουλήθηκαν στην ευρωπαϊκή ήπειρο, ακόμη κι αν απέναντί τους βάλουμε όλα τα υπόλοιπα υβριδικά, plug-in και ηλεκτρικά οχήματα.

Η επιτυχία μας στην Ευρώπη, αποδεικνύεται σε όλους τους τομείς τις αγοράς από τις πωλήσεις του 2014 που δείχνει τα Hybrid να καλύπτουν το 55% όλων των πωλήσεων του Auris και το 33% του Yaris.

Με τη δέσμευση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να φέρνουμε στους καταναλωτές ακόμη καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, και πάντα υιοθετώντας τη φιλοσοφία της Toyota για Παγκόσμιο Όραμα (Toyota Global Vision), τα Hybrid θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, στη μείωση των περιβαλλοντικών εκπομπών που έχουν τα αυτοκίνητα σήμερα και στο μέλλον.

Υπολογίστηκε ότι τα Toyota Hybrid έχουν ήδη συμβάλλει στη μείωση 58 εκατομμυρίων τόνων CO2 και στην εξοικονόμηση 22 περίπου εκατομμύρια χιλιόλιτρων καυσίμου, παγκοσμίως.

Σχεδιάζοντας το λανσάρισμα περισσότερων Hybrid μέσα στα επόμενα χρόνια, τα καινοτόμα μοντέλα μας θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος, φέρνοντας μόνο χαμόγελα στους ιδιοκτήτες τους σε όλο τον κόσμο.

NG Prius

Νέα Γενιά  Prius - Σύμβολο της τεχνολογίας Hybrid

Όπως ακριβώς το πρώτο Prius ξαναέγραψε τους κανόνες της αυτοκίνησης το 1997, η Νέα Γενιά, τοποθετεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid εκεί ακριβώς που ανήκει: στην κορυφή του σχεδιασμού, της απόδοσης και της καινοτομίας.

Τεχνολογικός Θρίαμβος - Το νέο Prius επιδεικνύει μοναδικά επιτεύγματα σε κάθε τομέα: μια Hybrid εμπειρία οδήγησης που θέτει νέα όρια απόλαυσης, εκπληκτική αποδοτικότητα καυσίμου και ένα μοναδικό σχεδιασμό μέσα και έξω. Ένας τεχνολογικός θρίαμβος για τον πρωτοπόρο!
 

Οδηγική εμπειρία Hybrid που θα αγαπήσετε

Για πρώτη φορά εφαρμόζοντας τη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική - Toyota New Global Architecture, που φέρει επανάσταση στον τρόπο κατασκευής κάθε νέου Toyota, αλλά και στο σχεδιασμό και την οδηγική απόλαυση - το νέο Prius μεταφέρει την εμπειρία Hybrid σε ανώτερο επιπέδο, με χαμηλότερο κέντρο βάρους, πιο συμπαγές και άκαμπτο αμάξωμα, καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων.

Και δεν σταματά εκεί. Το νέο υβριδικό σύστημα Toyota συμβάλλει στην καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά του οχήματος, χάρη σε μια πιο απρόσκοπτη και ακόμα περισσότερο γραμμική επιτάχυνση, αλλά και ακόμη πιο γρήγορη απόκριση.

Ακόμη πιο αθόρυβο… - Στην πόλη, δεν υπήρξε ποτέ πιο ήρεμος και φιλικός χώρος από το εσωτερικό του Prius. Και τώρα, ακόμη και όταν επιταχύνετε ή οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες, θα εκτιμήσετε πόσο πιο αθόρυβο είναι πλέον το Prius. Και σε συνδυασμό με τη διαισθητική του εργονομία, τους πανεύκολους χειρισμούς και την άνετη αίσθηση, το Prius είναι ιδανικό για να διανύσετε άπειρα χιλιόμετρα.

Απόδοση που παραμένει ασύγκριτη - Η αναγνωρισμένη τεχνολογία Toyota Hybrid έκανε ένα ακόμη βήμα μπροστά στο νέο Prius. Ο νέος, πιο ελαφρύς και συμπαγής ηλεκτροκινητήρας, έχει ασύγκριτα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και μοναδική απόδοση καυσίμου.
Axiopistia

Toyota πρώτη σε αξιοπιστία  - Έκθεση TÜV 2016

Η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα και ο μεγάλος νικητής, βάσει της γερμανικής έκθεσης TÜV 2016, με 14 θέσεις στο Top10 διαφορετικών κατηγοριών.

Η Toyota έδωσε επίσης το παρόν επτά φορές στο Top5 διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα παρουσίασαν ελάχιστες ζημιές στους γενικούς ελέγχους.

• 14 μοντέλα Toyota στο Top 10 διαφορετικών κατηγοριών. 
• Το Toyota Prius δεύτερο σε δύο κατηγορίες. 
• Κυριαρχία της Toyota στην κατηγορία 10 – 11 ετών με ασυναγώνιστη αξιοπιστία οχημάτων μεγάλης ηλικίας.

Για τη δημιουργία της Έκθεσης TÜV, ο Oργανισμός Eπιθεώρησης & Πιστοποίησης και το περιοδικό αυτοκινήτου “Auto Bild” αξιολόγησαν 9 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους σε 233 μοντέλα. Αυτή η ετήσια κατάταξη αποτελεί πολύτιμο οδηγό για αγοραστές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Yaris WRC

Η ΤΟΥΟΤΑ επιστρέφει  στο   WRC

Η Toyota ανακοίνωσε την μεγάλη  επιστροφή της στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Ράλι (WRC) το 2017 για να αγωνιστεί και πάλι, μετά τoν τελευταίο της αγώνα το 1999. Το  αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί, ήδη δοκιμάζεται από την Toyota Motorsport GmbH (TMG) και  είναι βασισμένο στο “Yaris”.

Η Toyota βλέπει τους αγώνες σαν ένα ιδανικό μέσο για να αποκαλύψει τον ενθουσιασμό που μπορεί να δημιουργήσει η οδηγική  εμπειρία ενός αυτοκινήτου Toyota ενώ ταυτόχρονα μέσα από την αγωνιστική της δραστηριότητα  ,επιθυμεί να ‘’ακονίσει’’ τους ανθρώπους  και τις τεχνολογίες της, ώστε να μπορέσει να δημιουργεί διαρκώς καλύτερα αυτοκίνητα.

Τέλος, η αγωνιστική ομάδα της Toyota θα εξακολουθεί να αγωνίζεται στο World Endurance Championship (WEC)  και να  υποστηρίζει τις ομάδες που αγωνίζονται στο U.S. NASCAR, Ιαπωνική Formula και Dakar Rally.

 

13/02/2015